ADL 5 – En kogebog i billeder og video

Af Mette Damkjær

DKK 50,00 (eksl. moms)

En guide til almindelig daglig læring, omkring det at lave mad i hverdagen. Bogen indeholder opskrifter på almindelig retter, som er nemme at lave i det daglige. Nederst på alle sider er der en QR-kode med en video, hvor forfatteren demonstrerer alle trin i opskrifterne.

ISBN978-87-93552-68-5
Trin
KategoriHæfter
  • Beskrivelse

    Der er 8 opskrifter på retter med henholdsvis okse- og svinekød, samt 6 opskrifter på tilbehør. Opskrifterne er tydelige, overskuelige og multimodale, så man ikker er i tvivl, om handlingernes indhold og rækkefølge. Listerne med ingredienser er opstillet, så man kan vælge, om der skal laves mad til 1 eller 2 personer. Ved nogle af opskrifterne foreslås desuden, at man laver mad til flere dage, og fryser det overskydende ned.

  • Sidst i bogen er der, en side med forslag, til hvilke retter der passer godt til hvilket tilbehør, samt sider hvor man selv kan skrive sine egne opskrifter.

    Bogen kan bruges af undervisere i specialundervisningen, i almenskolen som en del af den understøttende undervisning eller for unge i botræningsforløb.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.