Adfærd i det offenlige rum billedkort

DKK 195,00 (eksl. moms)

Billedhistorier om god adfærd i det offentlige rum

Børn og unge kan have svært ved at overholde de mange, ofte uskrevne, sociale regler som voksne tager for givet.

De små hverdagshistorier i denne billedæsker introducerer børn og unge til sociale regler og gør det lettere for dem at håndtere dem.

Indhold: 9 billedhistorier med 8 individuelle kort hver samt 2 kort med symbolfigurer, i alt 74 billedkort, format 9 x 9 cm.

Velegnet til: Børnehave, førskole/ indskoling og specialundervisning.

Trin
KategoriSpil
  • Hverdagshistorierne vises på 5 kort, der beskriver forløbet af situationen med den adfærd som vi oftest opfatter som det rigtige at gøre. Der er altid tre scener, der viser uhensigtsmæssig adfærd som udfald på de små historier. Det er hensigten at Scenerne skal give anledning gode samtaler om de enkelte situationer. De kan også bruges til forberedelse eller efterfølgende diskussion af en tilsvarende skoleaktivitet.

    Det er meningen at børnene skal tildele de ekstra kort med rumvæsensybol den uønskede opførsel og forklare hvad der er gjort forkert. De kan derefter identificere sig selv med de personer, der handler korrekt.

    Emner: At spise på restaurant – At handle i supermarkedet – At bruge et offentligt toilet – At låne bøger på biblioteket – At køre med offentlig transport – På vej til skolen – I zoologisk have – I svømmehallen – På museum

    I udlandet er æsken kendt under navnet: So mach ich´s richtig – Bilderbox

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.