Schubitrix MAT Former farver og mønstre

DKK 110,00 (eksl. moms)

SCHUBITRIX ‘Former farver og mønstre’ stimulerer børn til at være opmærksomme på detaljer. Uanset om det drejer sig om at finde den passende halvdel af en klippet tegning, det passende spejlbillede eller om puslespilsbrikkerne skal samles mentalt, træner børn altid det visuelle opfattelsesområde, som især er vigtigt for læse- og skrivefærdighederne og også for forståelse af geometri.

Egnet til: 1-4 spillere, førskole, skole og specialundervisning.

 

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil
 • Spil 1: Farver og former

  Spil 2: Farver, former og mønstre

  Indhold: Puslespil med 18 tosidige trekantede brikker (9 cm i siderne). Med vejledning, i en kasse.

  Schubtrix ‘Former farver og mønstre’ stimulerer den visuelle opfattelsesevne, som er vigtigt for læse- og skrivefærdighederne og også for forståelse af geometri. Spillene er egnet til både enkelte børn og små grupper på 2-3 børn som arbejder sammen med spillene, til førskole, skole, specialundervisning og familier.

  Find puslespilsbrikkerne med de samme figurer i samme farve i Spil 1: Farver og former, eller træn også dit barns mønstergenkendelse i Spil 2: Farver, former og mønstre. Puslespillet indeholder 18 tosidige trekantede brikker, som måler 9 cm i siderne. Vejledningen følger med i en praktisk kasse. Giv børn en sjov og lærerig udfordring med SCHUBITRIX.

   

   

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.