Små historier fra hele verden 1

Af Hans Barfod

DKK 50,00 (eksl. moms)

“Små historier fra hele verden 1” er første bog i en serie på 2 bøger, der er beregnet til den første læsning i indskolingen.

Historierne er til at læse for sig selv, i en læsegruppe eller hele klassen sammen, hvor I hører og støtter hinanden.

I dennne bog vil man kunne læse om en tur i en båd, en masse dyr, en god drøm, om når det er forår, om at bygge en hule i et træ, om en mand, der er vild med biler, om en tur i zoo og om en vild tur på min cykel.

Bogen er på 64 sider med farve illustrationer og bundet i solid hardcover. Formatet er A5

ISBN9788792653024
Trin
KategoriBøger
  • I små historier 1 kan du læse:

    Historierne i bogen handler om, hvad der sker omkring os i hverdagen og i fantasien. Du kender sikkert næsten alle ordene, vi har brugt. Men nogle af ordene er skrevet med rødt. Det er dem, der måske er lidt svære for dig. Dem kalder vi “foræreord”. Hvis du ikke kan lure dem, kan du få én til at forære dig dem: en kammerat, din lærer, dine forældre. Hvis er er nogle andre ord, du synes er for svære, kan du selv farve dem en svær farve. Husk, at det er godt at læse hver dag i cirka 15 min, – og de første år er det godt at læse historierne flere gange. Historierne er til at læse for sig selv, i en læsegruppe eller hele klassen sammen, hvor I hører og støtter hinanden.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.