Supplerende hæfte til mønsterbrikker med 250 dele

DKK 42,00 (eksl. moms)

Supplerende hæfte til Mønsterbrikker med 250 dele

Savner du inspiration til anvendelsen af mønterbrikkerne med 250 dele, så suppler det konkrete materiale med dette hæfte. Materialet indeholder 25 eksempler i original størrelse til at bygge figurer med et bestemt antal dele. Løsningerne er på bagsiden af hver side.

Hæftet måler 21 x 21 cm. Hæftet er ideelt til både individuel og gruppeaktivitet og vil være en brugbar ressource i matematikundervisningen.

Hvis man har brug for mere inspiration til flere forskelligartede aktiviteter med mønsterbrikker, anbefaler vi at man ser nærmere på Forlaget Matematik: ”Undersøgende matematik med konkrete materialer 4”

Se også på materialet Mønsterbrikker med 250 dele

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil, Konkrete materialer
  • Mønsterbrikker, er et populært konkret undervisningsmateriale og anvendes ofte til at lære geometri og matematiske koncepter på en visuel og håndgribelig måde. De kan bruges i en række aktiviteter, der hjælper eleverne med at udvikle deres forståelse for former, størrelser, mønstre, kongruens og symmetri.

    I undervisningen kan mønsterbrikker bruges til at introducere og udforske grundlæggende geometriske former og opfordre eleverne til at navngive dem og sammenligne deres egenskaber. Eleverne kan også bruge mønsterbrikkerne til at bygge og udforske mønstre og skabe deres egne geometriske figurer og former. Dette kan hjælpe med at udvikle deres kreative tænkning og problemløsningsfærdigheder.

    En anden fordel ved mønsterbrikker er, at de kan bruges til at demonstrere kongruens og symmetri. Ved at dreje, eller lægge brikkerne oven på af hinanden kan eleverne se, om de to former er kongruente eller har symmetri. Dette kan hjælpe eleverne med at udvikle deres visuelle opfattelse og forståelse af geometriske relationer.

    Generelt er mønsterbrikker en sjov og interaktiv måde at lære geometri og matematik på, og kan hjælpe eleverne med at udvikle deres rumlige tænkning og forståelse af matematiske begreber.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.