Mønsterbrikker 250 dele

DKK 110,00 (eksl. moms)

Mønsterbrikker med 250 dele er et sæt der anvendes inden for matematikundervisning.

Sættet indeholder 25 gule sekskanter, 25 orange kvadrater, 50 røde trapezer, 50 grønne trekanter, 50 blå parallellogrammer og 50 beige romber.

Hver brik har en kantlængde på 2,5 cm og en tykkelse på 0,5 cm.Mønsterbrikkerne er fremstillet af 100% genanvendelige og naturlige materialer ved hjælp af RE-Wood® teknologi. RE-Wood®

Hvis man har brug for mere inspiration til flere forskelligartede aktiviteter, anbefaler vi at man ser nærmere på vores supplerende hæfte til mønsterbrikkerne.

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil, Konkrete materialer
  • Mønsterbrikker, er et populært konkret undervisningsmateriale og anvendes ofte til at lære geometri og matematiske koncepter på en visuel og håndgribelig måde. De kan bruges i en række aktiviteter, der hjælper eleverne med at udvikle deres forståelse for former, størrelser, mønstre, kongruens og symmetri.

    I undervisningen kan mønsterbrikker bruges til at introducere og udforske grundlæggende geometriske former og opfordre eleverne til at navngive dem og sammenligne deres egenskaber. Eleverne kan også bruge mønsterbrikkerne til at bygge og udforske mønstre og skabe deres egne geometriske figurer og former. Dette kan hjælpe med at udvikle deres kreative tænkning og problemløsningsfærdigheder.

    En anden fordel ved mønsterbrikker er, at de kan bruges til at demonstrere kongruens og symmetri. Ved at dreje, eller lægge brikkerne oven på af hinanden kan eleverne se, om de to former er kongruente eller har symmetri. Dette kan hjælpe eleverne med at udvikle deres visuelle opfattelse og forståelse af geometriske relationer.

    Generelt er mønsterbrikker en sjov og interaktiv måde at lære geometri og matematik på, og kan hjælpe eleverne med at udvikle deres rumlige tænkning og forståelse af matematiske begreber.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.