Logiske brikker 60 dele

DKK 89,00 (eksl. moms)

Logiske brikker med geometriske egenskaber 60 dele

Brikkerne fungerer rigtig godt i matematikundervisningen af både børn og voksne. Sættet indeholder fem forskellige geometriske former – kvadrat, trekant, rektangel, cirkel og hexagon – i to størrelser, tre farver og to tykkelser. De store kvadrater måler 5,5 x 5,5 cm, mens de små kvadrater måler 3,2 x 3,2 cm. Tykkelserne er 0,2 cm og 0,6 cm.

Samlingen er et godt konkret undervisningsmateriale  til at udforske og lære om geometri, farver, størrelser og tykkelser, samt at udvikle kreativitet og problemløsningsfærdigheder og sidst men ikke mindst at udvikle et præcist sprog til beskrivelse af de geometriske egenskaber.

Brikkerne er lavet af RE-Wood® som er et 100% genanvendelige og naturlige materialer og kan recirkuleres igen og igen efter brug.

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil, Konkrete materialer
  • Forskellen på denne samling brikker og mønsterbrikkerne er følgende: Både mønster brikker og disse egenskabsbrikker kan begge anvendes i undervisningen for at hjælpe eleverne med at lære geometri og andre matematiske emner. Dog er der nogle forskelle mellem de to.

    Mønsterbrikkerne er geometriske figurer, der kan bruges til at bygge mønstre, figurer. De er normalt lavet i en standard størrelse og farve, og deres formål er primært at hjælpe eleverne med at lære om geometriske figurer og mønstre.

    Disse logiske brikker er derimod lavet til at hjælpe eleverne med at fokusere på geometriske figurers egenskaber, såsom størrelse, form og farve. Eleverne kan bruge dem til at lære at identificere, klassificere og sammenligne figurer baseret på deres forskellige egenskaber. Eleverne får desuden mulighed for at lærer et præcist matematisk sprog når de skal sortere figurerne efter egenskaber fx alle figurer med samme tykkelse, farve eller efter samme geometriske form.

    Så mens mønsterklodserne primært fokuserer på at bygge mønstre og figurer, lægger egenskabsklodserne vægt på at lære eleverne om de forskellige egenskaber af geometriske figurer og sproget som anvendes til at beskrive dem.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.