Klodser i 6 farver – 150 stk

DKK 188,00 (eksl. moms)

Klodser i seks farver, hver målende 2 x 2 x 2 cm, i et sæt med 150 stykker.

Der medfølger et hæfte med 31 byggeeksempler, der kan inspirere (se billede).

Disse klodser kan bruges i børnehaver og til den tidlige matematikundervisning i grundskolen og til specialundervisning, både i små grupper, individuelt, eller sammen med en pædagog eller lærer. Gennem leg og interaktive metoder forbedres børnenes forståelse for farver, mønstre, og geometriske figurer. Samtidig stimuleres deres rumlige forståelse, koncentration, kommunikative evner og logiske tænkefærdigheder. Arbejdet med terningerne hjælper også eleverne med at lære om antal og tælle.

Klodserne er fremstillet af RE-Wood® og pakket i en RE-Wood®-æske.

 

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil, Konkrete materialer
  • Børnene kan arbejde med at sortere klodserne efter farve og antal, hvilket også giver dem mulighed for at udforske geometriske egenskaber, som antallet af sider, hjørner og flader på en terning.

    Når børnene bygger med klodserne, kan de arbejde med konstruktion og mønstre, og de kan udforske forskellige måder at bygge klodserne på, både som flade og rummelige figurer. De kan også øve sig i at tælle og forudsige antallet af klodser, der er nødvendige for at opbygge et bestemt mønster eller en struktur.

    Klodserne er særdeles velegnede som aktivitet i børnehaver, da de understøtter børnenes udvikling af færdigheder, der forbereder dem til grundskolen. Samlet set tilbyder klodserne en nyttig ressource i matematikundervisningen og giver børnene mulighed for at lære på en sjov og interaktiv måde.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.