Pentominos puslespil i 5 farver

DKK 112,00 (eksl. moms)

Pentominos er en fantastisk måde at introducere geometriske former og matematik til børn på en sjov og interaktiv måde. Denne pakke indeholder 60 firkantede brikker i fem forskellige farver: rød, blå, grøn, gul og orange. Der findes 12 brikker i hver farve. . Længden på én firkantside er 2 cm, og tykkelsen er 0,5 cm.

Pentominos er en type tangram, og ligner brikkerne fra pc-spillet Tetris. Brikkerne repræsenterer fem forskellige geometriske figurer, der kan kombineres på utallige måder for at danne forskellige mønstre og former.

Hvis man ønsker inspiration til anvendelsen af Pentominos, anbefaler vi at man ser nærmere på dette supplerende materiale.

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil, Konkrete materialer
 • Pentominos er et godt matematisk redskab, der kan anvendes på mange forskellige måder i undervisningen. Her er nogle eksempler:

  Geometri: Pentominos kan bruges til at undersøge geometriske figurer og deres egenskaber. Eleverne kan bruge pentominos til at udforske symmetri, perimeter, areal og volumen af forskellige figurer.

  Mønstre og sekvenser: Pentominos kan bruges til at skabe og undersøge mønstre og rækkefølger. Eleverne kan bruge Pentominos til at opdage og forudsige mønstre og rækkefølger i forskellige matematiske sammenhænge.

  Kreativ tænkning: Pentominos kan bruges til at stimulere kreativ tænkning og problemløsning. Eleverne kan udfordres til at bruge Pentominos til at skabe forskellige figurer og mønstre, og til at løse forskellige matematiske problemer og udfordringer.

  Koordinatsystemet: Pentominos kan bruges til at undersøge koordinatsystemet og placeringen af punkter og figurer i et gitter.

  Pentominos er en sjov og spændende måde at udforske matematik på, og de kan være med til at øge elevernes engagement og forståelse af faget.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.