Supplerende hæfte til Pentominos

DKK 45,00 (eksl. moms)

Supplerende hæfte til Pentominos i 5 farver

Hæftet består af 20 mønstre som man kan lægge ved brug af Pentominos og kan bruges som inspiration til hvordan brikkerne kan anvendes.

Hæfet måler 30 x 30 cm.

Se også Pentominos puslespil i 5 farver

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil, Konkrete materialer
 • Pentominos kan anvendes på mange forskellige måder i undervisningen. Her er nogle eksempler:

  Geometri: Pentominos kan bruges til at undersøge geometriske figurer og deres egenskaber. Eleverne kan bruge pentominos til at udforske symmetri, perimeter, areal og volumen af forskellige figurer.

  Mønstre og sekvenser: Pentominos kan bruges til at skabe og undersøge mønstre og rækkefølger. Eleverne kan bruge Pentominos til at opdage og forudsige mønstre og rækkefølger i forskellige matematiske sammenhænge.

  Kreativ tænkning: Pentominos kan bruges til at stimulere kreativ tænkning og problemløsning. Eleverne kan udfordres til at bruge Pentominos til at skabe forskellige figurer og mønstre, og til at løse forskellige matematiske problemer og udfordringer.

  Koordinatsystemet: Pentominos kan bruges til at undersøge koordinatsystemet og placeringen af punkter og figurer i et gitter.

  Pentominos er en sjov og spændende måde at udforske matematik på, og de kan være med til at øge elevernes engagement og forståelse af faget.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.