Tidsrummet – et spil med klokken-kortene

Af Jesper Albinus

DKK 65,00 (eksl. moms)

Et spil med mange anvendelsesmuligheder! Kortene er tiltænkt spillet “Tidsrummet” (se beskrivelse nedenfor) men kan også bruges til:

– Klassisk vendespil

– Stafetløb, hvor læreren eksempelvis har de digitale kort og eleverne har de analoge. Eleverne løber så ned og henter et digitalt kort og løber tilbage og finder eleven med dét kort der passer osv.

– ”Find din makker”. Hver elev får et kort, og skal så finde kortet/makkeren der passer til.

Kortene ligger i en solid plastæske (se billede)

ISBN978-87-93826-21-2
TrinIndskoling
KategoriSpil
 • Tidsrummet vejledning

  Tidsrummet – et spil med klokken-kortene for 2 spillere.

  Man deler alle kortene mellem sig.
  Hver spiller trækker et kort hos modstanderen og lægger dem på bordet med god afstand mellem sig- disse 2 kort udgør et tidsrum. Eksempelvis kl 20:00 og 01:30. (det første kort der trækkes er starttidspunkt og det andet kort er så sluttidspunktet)
  Skiftevis trækker man et kort hos modstanderen og vender det om- hvis kortet man trækker passer i tidsrummet lægger man det i ”tidsrummet”- altså mellem de 2 trukne startkort.
  Man bliver ved med at skiftes til at trække et kort hos modstanderen indtil man trækker et kort, der IKKE passer i tidsrummet.

 • Trækker man et kort, der er UDENFOR tidsrummet lægges kortet på midten af bordet, og så må modstanderen fortsætte med at trække kort og lægge i tidsrummet.
  Hvis/når modstanderen OGSÅ trækket et kort der er uden for tidsrummet – tager man dette kort og danner et nyt tidsrum med netop DK det andet kort der også var uden for tidsrummet.

  Nu er der altså 2 tidsrum man kan bruge. Hvis begge spillere trækker 2 ens kort der er uden for tidsrummet, så dannes der IKKE et nyt tidsrum og man fortsætter bare.
  Dén spiller der først får taget ALLE modstanderens kort væk og lagt i tidsrum har vundet.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.