Fodboldmatematik 2

Af Jesper Albinus

DKK 27,00 (eksl. moms)

Serien består af titlerne: Madmatik, Fodboldmatematik og De vildeste dyr i matematikken.

MIN-matematik-serie henvender sig til mellemtrinnet og består af 3 hæfter uden progression.
Ideen er at eleverne, afhængig af deres interesser, kan arbejde med de samme emner og kompetencer på tværs af hæfterne. Derfor er der en oversigt bagerst, som du som lærer kan bruge til at planlægge opgaver og brugen af hæfterne. Tanken er, at eleverne kan samtale på tværs af emnerne ved hjælp af matematik, og at matematikken bliver brugt som et aktivt kommunikationsværktøj. Hæfterne tager hver især udgangspunkt i alle de overordnede fælles mål for matematik på mellemtrinet, også alle kompetencerne.

Spilleplader til hæftet kan hentes her.

Hæftet er blevet anmeldt af Rikke Dyrhave på “Æseløret.dk”. Se anmeldelsen her

ISBN978-87-93552-23-4
TrinMellemtrin
KategoriHæfter
  • Beskrivelse

    Hensigten med hæftet er at skabe spændende indgangsvinkler til matematik med udgangspunkt i ét overordnet emne; fodbold! Fodbold er den mest populære sportsgren i Danmark, og den entusiasme, der er knyttet til sporten, vil være fantastisk at overføre til elevernes tilgang til matematik.

    Nogle af opgaverne tager direkte udgangspunkt i fodbold og bruger faktiske oplysninger og tal, og andre opgaver har blot nogle af fodboldens elementer i sig. Konkurrenceelementet fra sport er også at finde i nogle af opgaverne, hvor eleverne har mulighed for at teste sig selv og hinanden.

  • Derudover lægger enkelte opgaver også op til bevægelse og leg, der igen opfordrer og udfordrer eleverne til at bruge matematik som et værktøj til at sammenligne, samtale og have samvær på en anderledes måde. God kamp

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.