Samleklodser 1 cm 1.000 styk i forskellige farver

DKK 178,00 (eksl. moms)

1.000 styk i størrelsen 1 x 1 cm. Klodserne ligger i 5 forskellige farver og vejer hver især 1g, så man kan altså både måle og veje sine resultater! Der medfølger en praktisk lærredspose til klodserne.

 

TrinIndskoling, Specialundervisning
KategoriSpil, Konkrete materialer
  • Beskrivelse

    Samleklodser 1cm er godt alternativ til Centicubes – det perfekte matematiske legetøj, der vejer 1g per klods, ligesom Centicubes Samleklodserne er et alsidigt og sjovt matematisk legetøj, der er ideelt til at udforske geometri og rumlig opfattelse.

    Disse små kuber kan bruges til at bygge alt fra enkle figurer til komplekse strukturer, der kan hjælpe eleverne med at udvikle deres problemløsningsevner og tænke kreativt. Med klodserne kan eleverne udforske forskellige geometriske figurer og lære om dimensioner, rumfang og overfladeareal på en praktisk og sjov måde. Ved at lege med klodserne kan børn også forbedre deres motoriske færdigheder og øge deres opmærksomhed og koncentrationsevne.

    Et særligt træk ved samleklodserne er, at de som Centicubes, vejer 1g, hvilket gør det muligt at veje dem og udforske matematiske koncepter som måling og tælling. Børn kan lære at tælle antallet af kuber, de bruger til at bygge en struktur, og bruge vægten til at beregne, hvor mange kuber der skal til for at opnå en bestemt vægt. Vores samleklodser findes i forskellige farver og størrelser, så eleverne kan skabe en lang række strukturer og mønstre. De er også perfekte til at dele og samarbejde om, hvilket kan hjælpe med at udvikle børns sociale og kommunikative færdigheder.

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
  • Ingen varer i kurven.