SCHUBICARDS Tysk – Artikel der, die, das

DKK 100,00 (eksl. moms)

Tyske kendeord på en legende måde

Vores hjerne gemmer informationer bedre i små grupper end hver for sig. Dette princip udnytter spillet og anvender det til indlæring af tyske kendeord. Fire ting med samme kendeord bliver grupperet og brugt som en enhed. Kendeordene er markeret med de almindelige grundfarver på hvert kort (blå = maskulin, rød = feminin, grøn = neutrumsform). Således bliver indlæringen af kendeordene meget nemmere!

Indhold:

– 60 kort (15 sæt af stik bestående af 4 kort per stik)

– Særligt kort for bestemt/ubestemt artikel

Spillet kan kombineres meget godt med Schubicards Artikel der • die • das• ein • eine og fordobler ordforrådet til 120 ord til daglig brug.

TrinMellemtrin
KategoriSpil
 • Spillevejledning:

  Målet med spillet er at danne så mange stik (4 kort) som muligt. Vinderen er den, der har samlet flest stik. Spillet spilles grundlæggende som spillet ’Fisk’.

  Alle kortene blandes og deles ud til spillerne, selvom det kan betyde, at nogle spillere får et kort mere end andre.

  Den spiller, der sidder til venstre for kortgiveren, starter og spørger en valgfri spiller om et kort, som han mangler for at danne en et stik bestående af 4 kort. Man må kun spørge om et kort, hvis man allerede har mindst ét kort fra det pågældende stik i hånden. Først spørges der i nominativ med den bestemte artikel, f.eks.: ” lst der Baum bei dir?

  Hvis den spurgt har kortet på hånden, skal han give det til spørgeren og sige: ” Hier ist der Baum Spørgeren fortsætter med at spørge, indtil en spiller ikke har det ønskede kort. Det er nu denne spillers tur til at spøger.

  Hvis en spiller har et stik, lægger spilleren det foran sig, så man kan se hvad stikket består af. Den, der ikke har flere kort på hånden, ryger ud af spillet og venter på, at spillet er slut.

  Ønsker man at differentiere spillet, så det får en højere sværhedsgrad, kan man finde forslag i den trykte vejledning, som findes på tysk, i æsken med kortspillet.

 • Oversigt over ordene i spillet

  der

  Baum, Busch, Weg, Stein Teller, Loffel, Stuhl, Tisch Kopf, Hals, Bauch, Arm Zug, Bus, Rucksack, Kofter Wind, Regen, Schnee, Blitz

  die

  Birne, Banane, Orange, Nuss Tasse, Flasche, Dose, Packung Sch0ssel, Gabef, Kerze, Tischdecke Uhr, Kette, Tasche, Brille, Zahnbörste, Zahnpasta, Seife, Börste

  das

  Meer, Boot, Segel, Ruder Haus, Dach, Fenster, Tor Auge, 0hr, Kinn, Augenlid Schaf, Reh, Pony, Huhn Papier, lineal, Heft, Buch

Afprøvede materialer!
Skabt af lærere, afprøvet i klasseværelset
Brug for hjælp?
Skriv på info@forlagetvektor.dk eller ring +45 40 152 240
Personlig betjening!
De personer der tager telefonerne pakker også materialet - vi kender din ordre
Updating…
 • Ingen varer i kurven.